i Vardag

Höstmys

höstmys

Höstmys är väl det positiva som man får försöka skapa dessa dagar. Nu är vi mitt i gråa november och regnet faller utanför fönstren. Jag har lagt fram fina prydnadspumpor som jag fick med mig hem från Blekinge och de lyser upp med sin färg. Det är min mamma som odlar dem. De får vara framme tills det är dags för julpyntet istället. Och kaffet dricker jag med skakad havremjölk och lite kanel för det bidrar till känslan av höstmys. Till det lite tända ljus och en pod i bakgrunden. Just nu är det oftast ”En Underbar Pod” som spelas men har du tips på andra poddar så tar jag tacksamt emot tips!

Igår var planen att vi skulle filma och fotografera till Minimu men det blev tyvärr inställt. Den jag skulle gjort det med blev sjuk så det är bara att avvakta och boka om. Istället har jag ägnat mig åt min kurslitteratur och webb-föreläsningar. Det är en kurs i arbetsrätt som jag läser så det blir många domar från arbetsdomstolen och EU-domstolen att gå igenom. Det underlättar så klart att jag tycker att ämnena är intressanta men jag känner mig inte helt förberedd för den stora sluttentan som kommer i januari. Tur att jag har lite tid kvar att läsa!

Nu ska jag återgå till mina böcker och snart ska barnen hämtas hem! Hoppas att ni har det bra 🙂

höstmys

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Halloween med massor av pumpor

Halloween med massor av pumpor

Skrivet den 4 november, 2018

höst I göteborg

Höst i Göteborg

Skrivet den 30 september, 2018

Barnens farmor på besök

Skrivet den 22 oktober, 2018

Föregående inläggTrädgårdsföreningen - Bilder från sommaren
Nästa inläggStor Monstera

Bli först att kommentera!

Kommentera