i Vardag

Lusten att skriva

inredning, stilleben, böcker

Hejhej Bloggen! 😉

Det ekar tomt mellan inläggen men lusten att skriva finns här. Det är bara den där tiden som ska prioriteras från allt annat som ingår i livet. Utbildningen som jag läste är i iallafall avslutad sedan en tid tillbaka (och med högsta betyg dessutom!). Och jag har börjat ett nytt jobb också. Det kom ut en annons som kändes som skriven för mig så kunde inte låta bli att söka den. Och jag fick den!

inredning, hall, bord, växt, tidningar

Annars fortsätter vardagen i det nya normala med Corona. Barnen har sin förskola och skola och vi vuxna arbetar och tiden däremellan fixar vi hemma och promenerar ute en hel del. Och vårt lilla projekt; Minimu, går framåt. Det är så kul att se varje gång någon beställer väggklistermärken från oss och de blir så fina när de kommer upp på väggarna i alla barnrum.

Vi har faktiskt ett annat projekt på gång också som förhoppningsvis kommer att avslöjas senare idag! Så vi håller oss sysselsatta i alla fall 🙂

väggklistermärken, minimu, nalle, björn

väggklistermärke, minimum, giraff, lejon, nalle, igelkott

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Snö och pulka

Snö och pulka på en måndag

Skrivet den 28 januari, 2019

Onsdag och lite behind the scenes

Skrivet den 18 oktober, 2017

Bygga nätverk monstera

Bygga nätverk och att finnas i ett sammanhang

Skrivet den 16 oktober, 2017

Föregående inläggTorkade apelsinskivor
Nästa inläggKan Själv!

1 kommentar

  1. jessicamellstalhotmailcom
    3 år ago

    Spännande med nytt projekt!!

    Reply

Kommentera