i Mammaliv

Måndag med barnen

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! Jag har haft en fin måndag med barnen. T åkte iväg på en jobbresa supertidigt imorse. Han kommer vara borta några dagar men just idag var det även studiedag på förskolan. Jag brukar vara föräldraledig på fredagar men det gick ju att styra om den här veckan. Barnen fick hänga med på måndagsmöte på jobbet och sedan åkte vi raka vägen hem och har varit här resten av dagen. Måndag med barnen

Kan passa på att säga att bilderna i det här inlägget inte är nytagna. (Om nu nån skulle reagera på min gamla frisyr eller vem som tagit bilderna. Haha). Jag hittade dem på telefonen och hade inga nya bilder från idag och tror inte heller att jag lagt upp dessa på bloggen innan. Men springet i benen var det samma idag så jag ryckte de passade bra! Barnen hann röja runt ordentligt på mitt jobb under de få timmar vi var där. Men jag lyckades hålla ihop mötet, dagordningen gicks igenom och alla överlevde.

På vägen hem hade jag två trötta barn i bilen. De brukar börja förskolan klockan 9 så att starta vid 8 imorse var tydligen inte helt lätt. Jag frågade om de ville till lekparken eller ut på gården men de ville bara leka inne. Det passade egentligen ganska bra för min del. Jag städade under soffan och tvättade av soffkuddarna, organiserade i städskåpet och pysslade runt lite här hemma.

Måndag med barnen

Efter middagen fick barnen ett bad och jag räknade med att de nog skulle vara trötta vid nattningen. 1,5 timme senare somnade Lillasyster… Storebror somnade lite snabbare. Men jag lyckades ta mig upp och ut till TV-soffan iallafall för en lugn stund med helgens överblivna ostbågar. Snart ska jag också krypa ner i sängen för imorgon väntar förskola för barnen och jobb för mig.

Måndag med barnen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fika och fotografering

Fika och fotografering

Skrivet den 17 november, 2017

Snö och pulka

Snö och pulka på en måndag

Skrivet den 28 januari, 2019

Föregående inläggKulturkalaset, Pride-festival och en ledig fredag
Nästa inläggSommarkvällar

Bli först att kommentera!

Kommentera