i Mammaliv, Vardag

Presenter från eventet Babykväll

Jag berättade ju om eventet ”Babykväll” som jag och J var på i torsdags. Nu har jag fått hjälp av ett litet proffs att fotografera de fina sakerna som vi fick med oss hem! Ni kan se små spår av hans medverkan i stylingen men han var också så ivrig att öppna påsarna att han knappt kunde hålla fingrarna borta. Är ni lika nyfikna? Då kör vi! 😉
Notera de små nyfikna fingrarna i vänstra hörnet. Där har ni min stylisthjälp. 

Alla som var på eventet fick den gröna och den röda påsen. Den rosa däremot fick bara jag och lilla J för att vi vann en tävling. Så den sparar vi till sist.

Men här är innehållet i den gröna påsen från Apoteket Hjärtat. Deras produkter är framtagna speciellt för barn så de har genomgått stränga tester och är extra snälla mot känslig barnhud.


Det är ett balsamspray, en hudlotion, en handtvål och ett badskum. Dessutom våtservetter som det är en rykande åtgång på här hemma så det var väldigt välkommet. Fast alla produkterna kommer ju att komma till användning! Min lilla hjälpreda, K, testade lotionen direkt och kan meddela att den snabbt gick in i huden och lämnade den mjuk och fin. Den gjorde sitt jobb bra helt enkelt!

Nästa påse, den röda, kom från Loppi och innehöll även produkter från Trygg Hansa och Life in Mind.

Det ni ser på bilden är badboll och vattenkanna från Trygg Hansa tillsammans med information om deras livsviktiga projekt Babybojen. Vi fick även en reflexväst från dem vilket ju är helt rätt denna mörka årstid!

I påsen fanns också en rabattkupong till Camilla Thurells ”En livsviktig kurs”, där man lär sig om livräddning och HLR för småbarn, och sedan fick vi Loppi Magasin som jag ska läsa någon lugn stund framöver.


Och så var det då den sista påsen med det rosa pappret. En viss liten medhjälpare var mest nyfiken på just den.

Den innehöll vinsten från Apoteket Hjärtat som jag fick efter frågetävlingen.


Alla produkterna kommer från Apoteket Hjärtats eget märke; Apolosophy. Innehållet var handtvål och handkräm, två fina nyanser av nagellack, en lerinpackning och sminkborttagning i form av våtservetter. Ska bli så kul att testa allt!

Så med det tackar jag Loppi och alla medverkande för ett jättetrevligt och givande event. Och tack till stylisten som lånade ut och placerade leksaker för att liva upp bilderna i detta inlägg!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bananpiren i Göteborg

Skrivet den 7 april, 2017

Föregående inläggLoppi-event med Trygg Hansa och Apoteket Hjärtat
Nästa inläggHelgen med Pippi Långstrump och trotsen 

3 Kommentarer

 1. Siranee
  11 månader ago

  Åh fick du TRE bags haha! Jag såg inte röken av den med Apolosophy. Det var nog lika bra för sambon blir tokig när jag har fyllt en byrå med bara produkter ?

  Reply
 2. Siranee
  11 månader ago

  Kom på nu… Det var ju din vinst hehe. Läste inte allt 😛

  Reply
  1. Jenny
   11 månader ago

   Haha. Ja, det var specialpåsen 😉 Kan tänka mig att det blir en del påsar o kartonger därhemma. Haha 🙂

   Reply

Kommentera