i Vardag

Skogen

Jag fick ju åka hem till Blekinge med ganska kort varsel för det var lite grejer med skogen, som vi har där, som behövde skötas. 

Huset ligger långt från grannar och en kväll när jag tittade ut genom toafönstret så tittade ett rådjur tillbaka på mig. 

Som bonus fick K träffa mormor och morfar och på natten mellan lördagen och söndagen föll 10 centimeter snö så det blev lite kälkåkning till och med 🙂 (notera gärna hans ”strumpvantar” på bilderna nedanför. Jag glömde ta med vantar så ett par strumpor fick skydda mot värsta kylan.) 

K fick även baka pepparkakor och överaskade alla då han hade tålamod att sitta och kavla sin deg länge. Med lite hjälp gjorde han några egna kakor. 

   
    
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skogspromenad

Skrivet den 21 mars, 2017

Snökaos igår

Skrivet den 20 januari, 2016

Snö och pulka

Snö och pulka på en måndag

Skrivet den 28 januari, 2019

Föregående inläggGravid vecka 16
Nästa inläggEn vanlig dag

Bli först att kommentera!

Kommentera