i Mammaliv, Vardag

Stadsbiblioteket med barnen

I slutet på förra veckan så var vi två dagar i rad på Stadsbiblioteket. De har en så bra barnhörna där de små barnen kan leka och springa runt och samtidigt finns det massor av lockande böcket lätt tillgängliga. Storebror har äntligen börjat gilla att sitta ner och lyssna på korta berättelser så han hämtar böcker som jag läser, tar ett litet varv runt omgivningarna och kommer sedan tillbaka med en ny bok. Lillasyster blir allt mer rörlig men sitter ibland stilla bredvid oss medan vi läser.

Ett perfekt utflyktsställe när inte riktigt vårvädret kommit igång riktigt och nu känns det som de värsta vintersmittorna börjar lugna sig så att vi vågar ut på utflykter igen.

IMG_4478.jpg

Storebror står i kassan och Lillasyster får handla.

IMG_4459

Klart man måste provsmaka på sina egna varor och Lillasyster gillade boken. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

K 25 månader

Skrivet den 13 juli, 2016

En annorlunda fredag 

Skrivet den 8 november, 2016

Lillasyster 10 månader 

Skrivet den 7 mars, 2017

Föregående inläggMexikansk födelsedagsfest
Nästa inläggFödelsedag

Bli först att kommentera!

Kommentera