i Mammaliv, Vardag

Torsdag med Läkarmissionen och tidig förskolehämtning

En sån konstig torsdag det blev. Den startade tidigt för redan igår såg jag att Hanna skrev på sin blogg att hon var på väg till Göteborg för att hålla ett event inför Läkarmissionens årliga Mors dags-insamling. Hon hade platser lediga och frågade om någon hade lust att komma. Såklart jag hade men det var mitt i förskolelämningen som frukosteventet skulle äga rum. Tack och lov kunde min kära man lösa det!!!

IMG_7146.jpg

Så vid åtta i morse gick jag och lilla J mot hotell Bellora för att äta frukost och lyssna på hur Läkarmissionen jobbar med sina projekt runt om i världen. Det var jättekul att få träffa Hanna eftersom jag följt hennes blogg sedan hennes yngste son föddes ungefär. (Han är nästan lika gammal som min son så det var nog på det sättet jag hittade hennes blogg.) Dessutom var det intressant att höra mer om hur Läkarmissionen arbetar som organisation.

Hon var i alla fall minst lika snäll och trevlig som hon verkar när hon skriver i sin blogg. Hon servade mig med kaffe, juice och servetter då jag försökte plocka ihop godsaker från den fina frukostbuffén, hantera kameran och balansera min ettåring samtidigt.

IMG_7093

Hotellet var superfint (och ställde upp med frukost och plats gratis för Läkarmissionen) och frukostbuffén var jättegod! Vad själva eventet sedan handlade om sparar jag nog till ett eget inlägg för det förtjänar lite mer skriven text än vad jag kan producera just nu… För torsdagen gick inte riktigt enligt planerna.

IMG_7145

När jag gick ut från hotell Bellora satte vi kurs mot tandläkaren för det var dags för Junis ettårskontroll av de åtta små tänderna. Vi hann dock bara en hållplats med spårvagnen innan min telefon ringde. Storebror hade trillat när hela förskolan skulle springa ett lopp på förmiddagen. Han hade skrapat upp ett sår nära ögat men personalen tyckte också att han verkade tystare än vanligt och lite frånvarande.

Det var bara att hoppa av spårvagnen och vända tillbaka samtidigt som jag ringde tandläkaren och förklarade läget. Väl framme på förskolan så verkade Storebror ändå okej. Han var varm och lite trött men ville fortsätta leka. Personalen berättade att när han hade trillat så hade han ändå velat springa klart loppet så han hade kämpat sig fram så snabbt han kunde. Det var först efter loppet när de kom tillbaka till förskolan igen som han hade varit lite märklig. Så klart blev de oroliga och jag är jätteglad att de ringde och berättade så att vi kunde komma.

IMG_7158

Efter lite lek på förskolan fick jag ändå med mig Storebror hem tre timmar tidigare än vanligt. Vi köpte med lite fika och tog det lugn hemma på gården för idag är det äntligen sol och varmt gärna Göteborg. Så än så länge är det en bra torsdag även om den inte alls blev som jag hade tänkt mig så här långt. Nu har vi ätit lite lunch, Lillasyster har somnat i min famn, Storebror vilar med Ipaden och snart ska vi gå ut på gården igen för att njuta lite till av det fina vårvädret ute.

IMG_7162

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lördag

Skrivet den 29 januari, 2017

volvomuseum

Volvomuseum

Skrivet den 20 augusti, 2019

En onsdag med fika och fotografering

Skrivet den 25 oktober, 2017

Föregående inläggVår på gården
Nästa inläggGrillning på thailändskt sätt

2 Kommentarer

 1. Hanna
  7 år ago

  Hej från världssämst på att kommentera men åh vad roligt att träffas och hallå att du är en av få som är ännu snyggare i verkligheten <3

  J är verkligen urgullig! Kram!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 år ago

   Men tack! Vilken snäll komplimang ?(tar mest åt mig av den riktad till mig men håller så klart med om att J är gullig) 😉 kram!!

   Reply

Kommentera