i Inredning, Tips, Vardag

Flyttbara väggklistermärken

flyttbara väggklistermärken

Reklam för egen verksamhet

Jag har ju nämnt tidigare att vi haft ett projekt på gång. Och nu är det dags att avslöja vad det är vi jobbat med! Får jag lov att presentera Minimu! Ett märke som bland annat säljer våra egna flyttbara väggklistermärken! På Minimu.se finns redan en hel del till barn och barnrum men det kommer att fyllas på med fler produkter!

Det är detta som vi lagt allt ledig tid på sedan i början av sommaren. Vi har testat olika material, letat efter illustratörer att samarbeta med och designat motiv själva. Vi har mätt, räknat och funderat över färger. Hemsida och webb shop har byggts upp under sena nätter. Och nu är det första steget klart!

Här är några smakprov på vad man kan hitta hos oss. Det finns så många gulliga figurer och de finns inom olika teman; havet, djungeln och wilderness. Sedan finns så klart prickar, hjärtan, stjärnor och annat fint att dekorera väggarna med!

flyttbara väggklistermärken minimu

flyttbara väggsklistermärken Minimu

Flyttbara väggklistermärken i giftfritt material

Vi har ju två små barn här hemma och vet att deras intressen har växlat många gånger under deras första år. Vi har så många hål i väggarna i deras rum och rester från tejp då deras intressen har fått avgöra motiven på tavlor och posters. Men ibland vill man förändra färger eller mönster utan att skada väggarna och dessutom kunna göra snabba förändringar. Någonstans där föddes idén om flyttbara väggklistermärken för att använda i barnens rum.

När vi hade kommit så långt att vi började testa olika material var det några saker som kändes extra viktiga . Det skulle vara enkelt att sätta upp på väggen och lika enkelt att ta bort. Dessutom ville vi att det skulle gå att flytta och använda flera gånger.

Det material vi till slut valde hade allt detta och lite till. Ytan är tygliknande och inte alls plastig som på vissa andra väggklistermärken som jag sett tidigare. Det fäster bra på alla släta ytor och när det tas bort finns inga limrester kvar och det skadar inte heller färgen eller tapeten som det suttit på.

Materialet till Minimus väggklistermärken är dessutom nedbrytbart och giftfritt vilket känns extra bra när tanken är att de ska finnas i barnrum. Till skillnad från många konkurrenters så innehåller vårt material varken PVC, BPA eller ftalater!

 

Enkelt att sätta upp på väggen

Att sätta upp ett väggklistermärke från Minimu är lika enkelt som att fästa ett vanligt klistermärke (med den stora fördelen att det enkelt går att ta bort igen). Jag fick hjälp av min fyraåriga dotter att dekorera en vägg och hon tyckte det var så roligt att få placera ut rosa hjärtan över hela väggen!

Flyttbara väggklistermärken

giftfria väggklistermärken

flyttbara väggklistermärken

 

Det som både jag och barnen tycker är kul är att alla väggklistermärken från Minimu går att kombinera med varandra. Det går att göra fina mönster över en hel vägg eller bygga upp en liten scen på en hylla. Bara fantasin sätter gränserna!

Minimus instagramsida så delar vi bland annat våra klistermärkens nya hem. Följ oss gärna där!

 

gulliga väggklistermärken

söta väggklistermärken

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Det här med inredning

Det här med inredning

Skrivet den 8 april, 2017

Renbäddat i sovrummet

Renbäddat i sovrummet

Skrivet den 14 juli, 2017

Föregående inläggEn ny vardag
Nästa inläggTrädgårdsföreningen - Bilder från sommaren

3 Kommentarer

 1. jessicamellstalhotmailcom
  2 år ago

  All lycka med nya företaget <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Tack!! Hoppas också att det ska få fart 😉

   Reply

Kommentera