i Jenny reser, Mammaliv, Vardag

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacke i Sälen

Till barnens stora lycka så lyckades vi hitta en fin pulkabacke på gångavstånd från stugan i Sälen. Vi hann åka där både efter dagen i skidbacken och sista dagen medan de andra städade i stugan.

Pulkabacke i Sälen

Barnen tyckte det var jättekul att åka snabbt nedför backen men även vi vuxna tog oss några åk. Förutom det så fick vi ju gott om motion när vi drog pulkorna uppför backen igen.

Pulkabacke i Sälen

Storebror är ju så stor nu att han faktiskt orkade dra pulkan upp på egen hand. En av alla saker som blir lättare med tiden!

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacken låg precis där liftarna startade för de som ville åka skidor ända till skidbackarna i Stöten. Det fanns en stor lampa som lyste upp området så vi kunde stanna en långt stund in på kvällen.

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacke i Sälen

Där fanns också ett litet vindskydd och möjlighet att göra upp eld. Detta var ingenting som vi hann testa på men jag kan bara tänka mig hur mysigt det kan vara att ta med sig korv och varm choklad till sin pulkabacke.

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacke i Sälen

Pulkabacke i Sälen

När vi hade åkt så länge att alla var helt uttröttade så gick vi hem till vår varma stuga. igen. Så enkelt att bara dra hem barnen i varsin pulka genom det vackra vinterlandskapet.

Pulkabacke i Sälen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

7 tips när man ska flyga

7 tips när man ska flyga långt med barn

Skrivet den 18 oktober, 2017

Semester i Sälen

Skidåkning med barn

Skrivet den 21 januari, 2019

palatset Gyengbokgung

Besök i palatset Gyengbokgung

Skrivet den 19 oktober, 2017

Föregående inläggBVC-kontroll vid 2,5 år
Nästa inläggNyttig chokladmilkshake

Bli först att kommentera!

Kommentera