i Mammaliv, Vardag

I väntan på att resa

Idag hade vi tänkt åka ner till Blekinge till min mamma och pappa. Mina storasystrar ska dit på lördag och vi ska fira en lite försenad jul med dem. 

Det väntas snöstorm inatt så därför planerade vi att komma iväg idag men i morse kräktes K och var sen gnällig så vi avvaktar ett dygn för att se om det är någon sjuka eller om det var något annat. 

Lille K är iallafall trött idag och somnade nyss på soffan bredvid mig. Så det blir en lugn dag med lite tvättande av nerspydda kläder och filtar. 

  Bild från tidigare i veckan när vi kollade in T:s nya kontorslokal. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Det här med amning 

Skrivet den 18 oktober, 2016

Mjölkstockning och frossa

Skrivet den 14 juli, 2016

Föregående inläggTill hår och hud
Nästa inläggInställd resa

Bli först att kommentera!

Kommentera