i Mammaliv, Vardag

Lite bilder från Blekinge 

Veckan har gått fort så jag har inte hunnit lägga upp några bilder från helgen i Blekinge. I torsdags kom barnens farmor, farfar och farbror hit för på söndag är det dags för lilla J:s dop. Idag kommer även deras mormor och morfar så det är fullt hus några dagar. Men veckan har iallafall gått åt till förberedelser inför dopet. Vi har träffat prästen, handlat kläder och fixat med mat och dekorationer. 

Men nu var det ju bilder från förra helgen som skulle delas så får dopet komma i andra inlägg. 

Här sitter K och leker med mina gamla leksaker på altanen. Han vaknade tidigt varje morgon för att gå ut och leka och vi hade verkligen tur med vädret för det var sommarvärme. 

K har fått en egen sandlåda där bilarna kan köra och grävskoporna kan gräva. 

J gjorde premiärvändningen från rygg till mage på mormors och morfars köksgolv. 16 veckor gammal. 

Min gamla barnvagn från Emmaljunga funkar än. J sov gott i den eftersom vi bara hade bärsjal med under resan. 


På gården stod en jättestor lastbil och K var lycklig när han fick provsitta i den. Här låtsas han starta med sin låtsasnyckel. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

K hänger med farmor

Skrivet den 28 januari, 2016

Gårdagen i bilder 

Skrivet den 16 juni, 2016

Föregående inläggPaket
Nästa inläggBarn och sömn

Bli först att kommentera!

Kommentera